Välkommen musikälskare!
Fredag 16/4 -21
Omröstning
Ska du gå på musikfestival i sommar?
1) Ja!   2) Nej.   3) Kanske.
1)  54%
2)  24%
3)  22%
67 röster läs mer
Tipsa en kompis
Gillar du sidan? Skicka den till en kompis!
e-mail:
från:

Om musikplatsen.se


Musikplatsen.se startades i början av 2006 av Infleo (läs mer om företaget och webbutveckling). Grundtanken var att skapa ett forum för Sveriges musikintresserade där alla musikrelaterade länkar finns samlade.

I länkavdelningen hittar du bl.a. länkar för att köpa musik i alla olika format, läsa om dina favoritband samt köpa biljetter till deras konserter. Behöver du köpa en ny stereo eller nya lurar så hjälper musikplatsen.se dig att hitta matnyttig information om produkterna och vart du köper dem. Sidan samlar även information lämplig för musiker som tittar på nya instrument och vill läsa mer om dem. Slutligen finns det ett antal länkar till populära musiktidningar och musiksidor. Vi presenterar även de senaste musiknyheterna samt diverse omröstningar för besökarna. Tidigare hade musikplatsen.se en Demo-hörna där artister och band la upp ny låtar. Den har flyttats till Demolåtar.se där du kan ladda upp musik och lyssna.

Informationen och länkarna på musikplatsen.se uppdateras kontinuerligt i den mån det är möjligt. Alla besökare kan tipsa om nya länkar via ett formulär som finns på startsidan. Länktipsen granskas och läggs sedan till om de anses lämpliga. Vi rangordnar även länkarna så att de enligt besökarna mest populära länkarna alltid kommer högst upp.
Tillbaka
Om | | Disclaimer | Admin | Casino
Tapetsera om
Fula tapeter? Välj en ny:
Funkrosa
Bluesblå
Rockrandigt
Sand
Rökig Jazz
Klassik Gul
Blue Flower
Jamin'
Föreslå en länk
Tipsa musikplatsen.se om länkar:
www.
Kategori:
Nyheter
Musikteori & Konsertbiljetter
  • Kvintcirkeln - Kom igång med musikteori! Kvintcirkeln hjälper dig att enkelt höja och sänka låtar så att du kan sjunga till dem.
  • En fjärdedel av Musikplatsens röstare har köpt biljetter på svarta marknaden, ytterliggare 15 % kan tänka sig att göra det! Vad gör man inte om favoritbandet spelar? Läs mer under Omröstningar.